Verslagen Kasteel 2 (KNSB)

 

Uitslagen en standen  

 

05 november 2022

Grote overwinning Kasteel 2 (KNSB) in 2de ronde

Partij van Joey Brouwer op bord 1

 

08 oktober 2022

Historische schaakdag in wijkcentrum Wijchen Zuid met dubbel succes!!!!

Toine van Bergen

 

Zaterdag 8 oktober 2022 gaat de annalen van onze schaakclub in als een historische dag. Voor het eerst werd in wijkcentrum Wijchen Zuid gespeeld door twee KNSB- teams van Het Kasteel! Daarmee was onze speelzaal goed gevuld met maar liefst 32 schakers.

 

Ons vlaggenschip speelt dankzij de promotie van vorig seizoen in de 3e klasse. Maar we hebben nu ook een tweede team, dat van start gaat in de 6e klasse. Beide teams wisten een overwinning te behalen !

 

Voor Het Kasteel 1 was het al de tweede ronde. Na een nederlaag uit tegen Hilversum bleven deze keer de puntjes in Wijchen, tegen PSV Dodo/Barneveld 2. Op de hoogste borden moesten Bram Rutten en Maarten Rossen weliswaar een nederlaag incasseren. Maar dat werd ruimschoots gecompenseerd door de overige spelers. Met het volle punt voor Willem van Berkel, teamleider Henk Massink, Siebe Rossen en Twan Rutjes. Daarnaast deelden Henk van Kortenhof en Kaz Haans het punt met hun tegenstanders. De eindstand werd daarmee 5-3 in ons voordeel.

 

De debuterende reserves van Kasteel 2 deden het nog beter. Tegenstander Veenendaal 2 werd met maar liefst 6-2 verslagen. Alleen Simon van Dijk moest een nederlaag incasseren. Jos Steinman en Albert Verharen speelden remise. Daarnaast wisten liefst vijf Kasteelspelers hun tegenstander te verslaan: teamleider Kosse Stegman, Joey Brouwer, Justin Sewalt, Marnix van Tol en voorzitter Toine van Bergen.

 

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 23-04-2023 om 11:19:32